School of Technology

Technology

Associate Degree in Technology

Het 2-jarige industrie-gerichte programma van School of technology is ontworpen om beginnende technische professionals te voorzien van praktische vaardigheden en kennis die essentieel zijn om te excelleren in de dynamische wereld van Technology.

Dit programma is speciaal ontwikkeld om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in verschillende technologische sectoren. Na afronding van het programma ontvangt de student een Associate Degree Diploma, waarmee zij hun kennis en vaardigheden kunnen valideren en hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Met een sterke focus op praktische toepassingen en hands-on ervaring, biedt het Associate Degree Programma studenten de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals en experts uit het werkveld. Door middel van uitdagende projecten en real-world case studies, worden studenten uitgedaagd om hun creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen, waardoor zij zich kunnen onderscheiden als technologische leiders van morgen.

Opleidingen

De School of Technology biedt de volgende Associate programma’s  aan:

  • Process Operator Technology
  • Electronic Electrical Technology
  • Information & Communication Technology

Proces Operator Technology

Bij de opleiding Proces Operator Technology word je opgeleid tot een competente procesoperator die kan werken in diverse industriële omgevingen, zoals chemische fabrieken, raffinaderijen, voedingsmiddelenindustrie en andere productieomgevingen waar chemische processen worden toegepast. Tijdens de opleiding doe je kennis op over verschillende aspecten van procesoperator technologie, zoals procescontrole, veiligheid, kwaliteitscontrole, onderhoud van apparatuur en milieubescherming. Daarnaast ontwikkel je ook praktische vaardigheden in het bedienen van industriële apparatuur, het uitvoeren van procescontroles en het oplossen van operationele problemen.

Electronic Electrical Technology

Bij de opleiding Electronic Electrical Technology bereiden we je voor op een boeiende carrière in de elektrische sector. Hier kun je aan de slag als technicus, engineer of specialist op het gebied van elektronica en elektriciteit.

Tijdens je studie zul je de fundamentele principes van elektronica en elektriciteit verkennen, zoals elektrische circuits, digitale systemen, elektronische componenten en signaalverwerking. Daarnaast zul je ook praktische vaardigheden ontwikkelen in het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van elektronische en elektrische systemen. Dit alles bereidt je voor op een succesvolle en veelzijdige loopbaan in dit dynamische vakgebied.

Information & Communication Technology

De opleiding Information & Communication Technology bereid  je voor op een dynamische carière in een wereld die constant evolueert met nieuwe technologische ontwikkelingen. Tijdens deze studie zul je een diepgaand begrip ontwikkelen van ICT-concepten, -toepassingen en -systemen. Je leert belangrijke programmeertalen, netwerktechnologieën en databasebeheer. Daarnaast zul je ook vaardigheden ontwikkelen op het gebied van systeemanalyse, projectmanagement en cybersecurity.

Het programma wordt afgesloten met een onderzoeksproject binnen je vakgebied. Na het behalen van je Diploma Associate of Technology kun je meteen de arbeidsmarkt betreden met de praktische vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie.

Activiteiten kalender